公告第十二屆學生大使錄取名單(遞補者更新) - 2012-06-04

經過了一整天的中英文口試及幹部們激烈的討論,第十二屆學生大使錄取名單中於出爐了!
感謝所有同學對於學生大使的支持,附檔為第十二屆學生大使錄取名單。

Thank you for all your support and excellent performance! Please find enclosed file for Accepted/ Waiting List of 12th Student Ambassadors (2012-2013).

注意事項 Notice:

1. 學生大使志工團期待大家的熱情和付出,將舉行Gathering 新舊學生大使座談會, 時間地點已另行寄至各位同學信箱,請同學出席並妥善安排未來一年的時間規劃。

The Gathering will be hold for 11th and 12th Student Ambassadors as reunion as well as a great opportunity to meet each other and make new friends. Venue will be sent soon per email.

2. 請於6/6(三)中午十二點前回覆錄取確認信及可否參加座談會至SA@nccu.edu.tw,如有空缺將由備取同學遞補。

Please confirm your admittance of Student Ambassadors and attendance of gathering no later than 12:00, Thursday 6th June to sa@nccu.edu.tw .

3. 候補名單更動將於6月7日(五)上午公布在國合處網頁。

List of replacement will be announced in OIC website on 7th June.

再次感謝所有同學對學生大使的支持!
Thank you for all your support again!

0607 12thSA List_(遞補者更新)