2010國際新生報到暨說明會 - 2010-09-06

親愛的國際新生:

Dear New International Students:

歡迎加入政大這個大家庭!你報名參加9月10日舉行的「國際新生說明會」了嗎?說明會將告訴你新生不可不知的事,還能讓你遇見來自四面八方的新朋友,我們期待在9月10日看見你!

Welcome to join the NCCU family!  Did you sign up for the “International Student Orientation” held on September 10 yet?   The orientation meeting will help you learn the “must-knows” as a freshman of NCCU.  You will also be able to meet new people from all over the world.  Looking forward to seeing you on September 10!

* 國際新生說明會
時間:9月10日(星期五)9:00~15:30
地點:行政大樓7樓第一會議室 & 第二會議室 (地圖)
說明會流程請見附件。

* International Student Orientation
Time:9:00~15:30, September 10th (Friday)
Venue:The 1st Conference Room & the 2nd Conference Room, 7th Fl., Administration Building (Map)
Please check the attachment for the orientation schedule.

預祝各位在政大就讀愉快!
Wish you a successful and pleasant study at NCCU!

國立政治大學 國際合作事務處
Office of International Cooperation (OIC)
National Chengchi University

附件檔案 Attachment